Hírek

Kendrion csoport-bemutatás

A Kendrion cégcsoport magas minőségű elektromágneses tengelykapcsolókat és ehhez tartozó kiegészítő alkatrészeket fejleszt, és gyárt az ipar számos területére. Ezek megtalálhatók autóbuszokban, személygépkocsikban, a gépipar számos területén, de akár liftekben, pénz-; és italautomatákban, nyomdaipari gépekben és számos más területen.

A Kendrion csoport ca. 1.800 dolgozója mintegy 300 millió Eur forgalmat bonyolít. A vállalat az amszterdami tőzsdén jegyzett.
A vállalatcsoport igen magas minőségű elektromágneses kuplungjai, s egyéb termékei számos ipari felhasználásra kerülnek, az általános gépgyártás, valamint a járműipar területén is.
E termékek fejlesztése a vevők speciális igényei alapján általában Németországban történik (mindenekelőtt Baden -Württenberg tartományban, ahol a vállalatcsoportnak számos tagvállalata is van. További gyártóbázisok találhatók Ausztriában, Svájcban, Romániában, Csehországban, vagy Európán kívül: Brazíliában, Kínában, Mexikóban, Indiában, és az USA-ban. A Kendrion csoport ezen országokban vezető márka, folyamatosan bővíti a saját fejlesztőkapacitásait, minőségbiztosító módszereit, csúcstechnikájú gyártóeszközeit. Így tudja elérni azt, hogy vevőit szerte a világban csúcstechnikájú termékekkel tudja kiszolgálni.

A Kendrion csoport minden vállalata a saját vevőivel hosszútávú együttműködésre törekszik. Ezen együttműködés alapja a megfelelő knoh-how, a vevőorientált vállalati hozzáállás, valamint a megbízhatóság. A vállalat fontosnak tartja, hogy munkatársai motiváltak, s kezdeményezők legyenek, s saját ambícióikat ki tudják elégíteni. Ehhez a cég dolgozóinak minden lehetőséget magad.

Kendrion,Binder,elektromágneses kuplungok