Hírek

Kendrion Linnig haszongépjármű alkatrészek


A Kendrion Linnig komplett hűtőegységeket, és ezek komponenseit fejleszti és gyártja autóbuszok, tehergépkocsik, és különleges járművek számára. E termékpalettához elektromágneses tengelykapcsolók tartoznak csakúgy, mint az elektromágneses tengelykapcsolóval kombinált szöghajtóművek, klíma kompresszorkuplungok, rezgéscsillapítók autóbuszmotorok főtengelyére, pneumatikus kuplungok, hidraulikus tengelykapcsolók, fékek csakúgy, mint feszítő-; és vezetőgörgők.

A vevőkörhöz tartoznak  autóbusz klímagyártók, nagy nemzetközi autóbuszgyártók csakúgy, mint kommunális felépítménygyártók, mezőgazdasági-: vasúti járműgyártók, valamint különleges járműgyártók, mint pl. a Pisten Bully.

A vállalat központja a németországi Markdorfban található (D-88677, Markdorf, Riedheimer Str. 5.). Itt a gyártás mellett a kutatás-fejlesztés, az ügyfélszolgálat, és kereskedelem is megtalálható. További gyártóbázisok találhatók USA-ban (Atlanta), Mexikóban (Mexiko City), Braziliában (Sao Paulo),Kínában (Nanjing), és Indiában (Pune). Ehhez jön még a vállalat világszerte berendezett szerviz-; és képviselet hálózata.
További információk: kattintás ide.